Car Paccio aanwezig

Op jouw zakelijke evenement?

Foodtrucks worden steeds meer ingezet op een beurs of tijdens een congres. Zo biedt de organisatie de bezoeker een kans om mee te kijken in de verschillende keukens. Maar ook het aanbod van gezond, biologisch eten is op deze manier een stuk groter.

De uitstraling van de foodtruck moet uiteraard bij het type beurs of congres passen. De Car heeft een romantische, exclusieve uitstraling. Uitermate geschikt voor stijlvolle beurzen of congressen, waarbij Foodtruck Car Paccio echt iets toevoegt aan het interieur. Daarnaast snijden we de carpaccio vers in de foodtruck. Dit geeft ook nog eens een extra beleving.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen

Voor een zakelijk evenement?

Meer dan je denkt!
Uiteraard bieden wij carpaccio aan. Voor de klassieke carpaccio die wij allemaal kennen, snijden wij biologisch rundvlees (kogel) vers in de foodtruck. Het wordt klaargemaakt waar je bij staat. Naast de carpaccio bereiden wij ook andere gerechten vanuit de foodtruck. Zo bieden wij de mogelijkheid om een heel menu samen te stellen voor jouw evenement. Handig toch?!

Naast de gerechten kunnen wij ook de drank verzorgen. Zo kun jij alles uit handen geven en hoef jij alleen bezig te zijn met de gasten.

Opbouwtijd is ongeveer 2 uur, afbouwtijd is 1 uur

Lengte: 4,75m (als achterklep open staat 5.25)

Breedte: 2,0m (exclusief terras)

Hoogte: +/- 2.25m (3.30 als het bord met logo omhoog staat)

Doorrijhoogte: 2,25m

Terras (optioneel): +/- 5m2: 4 bistrosetjes met in totaal 8 stoelen

Gewicht: +/- 1890 kg

De prijzen liggen tussen €2,50 en €9,-

Zij gingen u voor

Wanneer boekt u Car Paccio?

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.