CarPaccio op

Jouw evenement?

Car Paccio

Op jouw event

Misschien viert jouw vader binnenkort wel zijn 70e verjaardag of zijn jullie 25 jaar getrouwd? Of wilden jullie altijd nog een feest geven voor jullie nieuwe huis, maar is het door alle drukte er niet meer van gekomen? Genoeg redenen om deze keer groots uit te pakken! Jullie willen alleen wel iets origineels en ook kwalitatief goed. Na vele zoektochten zijn jullie op het idee gekomen om een foodtruck te huren. Het is weer eens wat anders en ze rijden ook nog naar de locatie die jij wenst! En nu zijn jullie op deze pagina terechtgekomen, welkom!

Wat kan Car Paccio verzorgen tijdens

Jouw verjaardag, jubileum, lunch, borrel, diner of feest?

Uiteraard bieden wij carpaccio aan.. Voor de klassieke carpaccio die wij allemaal kennen, snijden wij biologische rund (kogel) vers in de foodtruck. Het wordt klaargemaakt waar je bij staat. Naast de carpaccio bereiden wij ook andere gerechten vanuit de foodtruck. Zo bieden we de mogelijkheid om een heel menu samen te stellen voor jouw evenement. Handig toch?! Alle gerechten staan op de menukaart.

Wat verzorgt

Car Paccio

Car Paccio is geschikt

Voor elke gelegenheid

Particulier.

Misschien viert jouw vader binnenkort wel zijn 70e verjaardag of zijn jullie 25 jaar getrouwd? Of wilden jullie altijd nog een feest geven voor jullie nieuwe huis, maar is het door alle drukte er niet meer van gekomen?

Zakelijk.

Bent u de aangewezen persoon om het bedrijfsfeest te organiseren? Vieren jullie dit jaar een jubileum? Opent u binnenkort een nieuwe winkel? Of misschien geven jullie zomaar een feest als bedankje voor collega’s

Festivals.

Steeds meer (muziek) festivals zetten foodtrucks in om een verschillend aanbod te kunnen bieden aan de bezoeker. Zorg voor een gezonde, gewilde snack voor de bezoekers. van uw festiviteit.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.