Wie is

Car Paccio

Car Paccio, Foodtruck & Catering is een droom van mij (Jenneke). En stiekem ook een beetje van Bart. Wij kennen elkaar van de Hoge Hotelschool en hebben beiden in de horeca onze sporen verdiend. Ik heb veel gedaan in de horeca: van werken in koffiebarretjes en héél hard werken in strandtenten, tot bediening in een herensociëteit in Australië, leidinggeven in 5-sterren hotels en zelfs als docent. Bart heeft tijdens de Hotelschool vele bijbaantjes gehad in de horeca, maar is inmiddels uitgegroeid tot een echte Marketing expert. Hij is dan ook Marketing Manager voor een hotelketen. En zo nu en dan de sidekick voor Car Paccio.

Leer ons kennen

Car Paccio

Met mijn foodtruck volg ik mijn passie: een eigen bedrijf en vooral ook mijn eigen concept. In de zomer van 2015 ontstond het idee om een foodtruck te beginnen, en het duurde niet lang voordat ik datgene ging doen waar mijn hart ligt. En dan gaat het snel!

Vanaf maart 2016 zijn we present op diverse festivals. Begin 2017 hebben we de kaart uitgebreid met diverse andere gerechten. En met succes! Naast carpaccio bereiden we nu ook hapjes, soepen, salades, pasta’s, Italiaanse burgers en desserts. Zo kunnen we veel verschillende evenementen voorzien van heerlijke gerechten.

We gebruiken veel biologische, lokale producten. Het vlees (kogel) voor de carpaccio bijvoorbeeld, kopen we bij Onze Bio Slager. Zij gebruiken vlees van speciale runderen (Blaarkoppen) die in weilanden hebben gelopen met bloemen en kruiden. En dit proef je! We snijden het vlees vers in de Car met de snijmachine. Het is zo puur van smaak dat je eigenlijk weinig hoeft toe te voegen.

Naast heerlijke pure smaken staat Car Paccio ook voor “Liefde voor het vak”. We willen samen met het team altijd net dat beetje extra geven. Een glimlach, een gesprekje, maar ook zorgen dat alles in de puntjes is verzorgd. Daarom vinden wij de kwaliteit van de producten, maar ook van het personeel zeer belangrijk. Dat is waar wij voor staan.

Waar staat Car Paccio voor? Ehm carpaccio.? Ja dat ook! maar wat nog meer..?

Car Paccio staat voor PURE SMAKEN, LIEFDE VOOR HET VAK en KWALITEITSPRODUCTEN

Een gevoel bij

Car Paccio

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.