Je gaat trouwen!

Car Paccio op jouw bruiloft.

Als klein meisje heb je al gefantaseerd over deze dag. De dag dat alles om jou en je toekomstige man centraal staat. Het fantaseren, maar vooral ook het regelen is nu echt begonnen. Jullie hebben besloten dat het een informele bruiloft wordt. Het liefst buiten in het bos, in een mooi park of juist bij een mooi landgoed waar in de avond ook nog een gedanst kan worden. Jullie willen kwalitatief goed eten en het liefst met een relaxed, festival sfeertje… Dan ineens denk je aan Foodtrucks!

Wat kunnen wij verzorgen?

Meer dan je zelf denkt!

Onze specialiteit is dungesneden, biologische rundvlees (kogel) geserveerd met rucola, Grana Padano, een notenmix en truffel of pestomayonaise. Wij snijden het vlees vers in de foodtruck. Het vlees is afkomstig van speciale runderen die wij inkopen bij Onze Biologische Slager. Dit betekent dat het vlees gegarandeerd biologisch is, afkomstig van runderen die zoveel mogelijk buiten hebben gelopen, in weilanden met bloemen en kruiden. Naast verschillende carpaccio’s bereiden we ook andere gerechten vanuit de foodtruck. Zoals diverse hapjes, pasta’s, Italiaanse burger, salades en desserts. Bekijk ons aanbod op onze menukaart.

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.