Car Paccio aanwezig

Op uw beurs of congres?

Foodtrucks worden steeds meer ingezet op een beurs of tijdens een congres. Zo biedt de organisatie de bezoeker een kans om mee te kijken in de verschillende keukens. Maar ook het aanbod van gezond, biologisch eten is op deze manier een stuk groter.

De uitstraling van de foodtruck moet uiteraard bij het type beurs of congres passen. De Car heeft een romantische, exclusieve uitstraling. Uitermate geschikt voor stijlvolle beurzen of congressen, waarbij Foodtruck Car Paccio echt iets toevoegt aan het interieur. Daarnaast snijden we de carpaccio vers in de foodtruck. Dit geeft ook nog eens een extra beleving.

Geen zin om òòk op zoek te gaan

Naar een cateraar die drank verzorgd?

Tijdens een evenement kunnen wij naast broodjes of bordjes carpaccio ook diverse andere gerechten verzorgen. Benieuwd naar welke gerechten dit zijn? Klik op de menukaart

Dat hoeft ook niet! Want het Car Paccio team kan naast de foodtruck ook de bar verzorgen. Samen bedenken we hoe de bar eruit komt te zien en welke materialen eventueel ingehuurd moeten worden. Wij zorgen voor de (non) alcoholische dranken, personeel en aankleding. Dit hebben we ook gedaan voor het World of Health Care Congres in Den Haag (2017) en in Rotterdam (2018).

Veelgestelde vragen

Voor jou op een rijtje gezet.

De prijzen liggen tussen €2,50 en €9,-

Lengte: 4,75m (als achterklep open staat 5.25)

Breedte: 2,0m (exclusief terras)

Hoogte: +/- 2.25m (3.30 als het bord met logo omhoog staat)

Doorrijhoogte: 2,25m

Terras (optioneel): +/- 5m2: 4 bistrosetjes met in totaal 8 stoelen

Gewicht: +/- 1890 kg

Opbouwtijd is ongeveer 2 uur, afbouwtijd is 1 uur

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.