Car Paccio aanwezig tijdens jouw event?

Ben jij de aangewezen persoon om het bedrijfsfeest te organiseren? Vieren jullie dit jaar een jubileum? Open jij binnenkort een nieuwe winkel? Of misschien geven jullie zomaar een feest als bedankje voor alle goede inzet van de medewerkers.

Je wilt natuurlijk wel met iets origineels komen en toch ook niet te formeel. Na een tijdje zoeken, kom je op het idee om een foodtruck te huren. En nu ben je op deze site terechtgekomen. Wat leuk, welkom!

Wat biedt Car Paccio?

  • Pure smaken
  • Biologische, kwaliteitsproducten
  • Exclusieve uitstraling
  • Voor meerdere gelegenheden inzetbaar
  • Rijdt naar de gewenste locatie
  • Mogelijkheid tot samenstellen van menu
  • Ook verzorging van de drank

Wat kan Car Paccio verzorgen tijdens jullie (bedrijfs) feest, jubileum, lunch, borrel of diner?

Meer dan je denkt!

Uiteraard bied ik diverse carpaccio’s aan. Voor de klassieke carpaccio die wij allemaal kennen, snijd ik de biologische rundermuis vers in de foodtruck. Het wordt klaargemaakt waar je bij staat. Naast de carpaccio bereid ik ook andere gerechten vanuit de foodtruck. Zo bied ik de mogelijkheid om een heel menu samen te stellen voor jouw evenement. Handig toch?!

 

OP DIT MOMENT BEN IK DRUK BEZIG MET DE NIEUWE MENUKAART.

VRAGEN? STUUR EEN MAIL NAAR INFO@CAR-PACCIO.NL

Naast de gerechten kan ik ook de drank verzorgen. Zo kun je alles uit handen geven en hoef jij je alleen bezig te houden met de gasten.

NIEUW! Naast de Car, heb ik vanaf januari 2018 ook de Bar Paccio. Een mobiele pop-up bar die ideaal is in te zetten als Bar, maar die ook de Car kan vervangen op locaties waar foodtrucks kunnen staan.

Ben je na bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@car-paccio.nl of bel 06-46084171

 

Deze bedrijven gingen je voor:

Deze diashow vereist JavaScript.