Dat is mijn levens motto ben ik toch wel achter gekomen. Het grappige is dat je een weerspiegeling van jezelf ziet als je een foodtruck start.. of wat voor onderneming dan ook. Althans zo is het wel gegaan met Car Paccio. Hét gerecht wat ik altijd kies in een restaurant of zelf graag maak is het concept voor mijn foodtruck geworden. Toevallig zit er ook een leuke woordgrap in.. 😉 Maar ook de kleur en stijl van de foodtruck is iets wat ik zelf heel mooi vind en wat bij mij past. Ik denk dat dit ook heel belangrijk is als je een onderneming start. Iets doen en vormen wat volledig bij jou past..

Ik ben altijd heel simpel of naturel geweest. Nooit veel make up of heel veel gegeven om nieuwe kleding. Ik zou het wel willen hoor.. dat ik daar meer om gaf! Maar nu ik ruim de 30 gepasseerd ben, besef ik me dat het er echt niet in zit.  En dat zie je ook terug in mijn gerechten, less is more. Vooral Puur en niet teveel gedoe eromheen. De kwaliteit van de producten moet al zodanig goed zijn dat je maar weinig nodig hebt om het perfect te maken. Dat in combinatie met oprechte gastvrijheid.

2017 wordt voor ons het tweede jaar met nog veel meer nieuwe uitdagingen. Jullie zien Foodtruck Car Paccio terug op verschillende festivals door heel het land. En, op diverse bruiloften, zakenlunches, recepties en diners. Zo leuk! Binnenkort staat onze agenda en de nieuwe kaart voor de catering op de site. Simpel en perfect! Tot snel?