Car Paccio aanwezig tijdens jouw event?

Misschien viert jouw vader binnenkort wel zijn 70e verjaardag of zijn jullie 25 jaar getrouwd? Of wilden jullie altijd nog een feest geven voor jullie nieuwe huis, maar is het door alle drukte er niet meer van gekomen? Genoeg redenen om deze keer groots uit te pakken! Jullie willen alleen wel iets origineels en ook kwalitatief goed.. Na vele zoektochten zijn jullie op het idee gekomen om een foodtruck te huren. Het is weer eens wat anders en ze rijden ook nog naar de locatie de jij wenst! En nu zijn jullie op deze pagina terechtgekomen, welkom!

Wat kan Car Paccio verzorgen tijdens jouw verjaardag, jubileum, lunch, borrel, diner of feest?

Meer dan je denkt!

Uiteraard bied ik diverse carpaccio’s aan. Voor de klassieke carpaccio die wij allemaal kennen, snijd ik de biologische rundermuis vers in de foodtruck. Het wordt klaargemaakt waar je bij staat. Naast de carpaccio bereid ik ook andere gerechten vanuit de foodtruck. Zo bied ik de mogelijkheid om een heel menu samen te stellen voor jouw evenement. Handig toch?! Alle gerechten staan op de menukaart. Klik op de afbeelding om deze te bekijken.

OP DIT MOMENT BEN IK DRUK BEZIG MET DE NIEUWE MENUKAART.

VRAGEN? STUUR EEN MAIL NAAR INFO@CAR-PACCIO.NL

Wat biedt Car Paccio?

  • Pure smaken
  • Biologische kwaliteitsproducten
  • Exclusieve uitstraling
  • Voor meerdere gelegenheden inzetbaar
  • Rijdt naar elke gewenste locatie
  • Ook verzorging van de drank

NIEUW! Naast de Car, heb ik vanaf januari 2018 ook de Bar Paccio. Een mobiele pop-up bar die ideaal is in te zetten als Bar, maar die ook de Car kan vervangen op locaties waar foodtrucks niet kunnen staan.

Zijn jullie na het zien van de kaart er al uit, willen jullie graag een offerte op maat ontvangen of vrijblijvend advies? Stuur een mailtje naar info@car-paccio.nl