Onze foodtruck is een echte klassieker met karakter, en is duidelijk onderdeel van ons concept. Ooit was het een gewone bestelbus die spullen rondbracht. Nu die 40 jaar oud is, is het een mobiele, culinaire keuken. Dat past helemaal bij ons product: carpaccio. Aanvankelijk was dat niets anders dan flinterdun gesneden runderhaas met een witte saus – bij ons is het een modern product met een personal touch.

De truck, een Peugeot J7, komt uit Frankrijk. Wij hebben hem laten opknappen en naar onze wensen ingericht. Dat is gedaan door specialist Denis van der Wal. Deze bestelbus, een echt collectors item, was nog in redelijk goede conditie; het volstond om wat roest weg te slijpen en hier en daar een nieuw stuk in te lassen. En natuurlijk mooi spuiten en inrichten.

Nu toeren we met deze foodtruck door heel Nederland, en soms ook daarbuiten. Terwijl de meeste foodtrucks voorzien zijn van dampende ovens, hebben wij juist koelkasten en vrieskisten laten inbouwen. Want de grondstoffen waarmee wij onze carpaccio’s maken, moeten natuurlijk wel veilig en vers blijven. En belangrijk voor ons was een hele goede snijmachine. Want dát is onze specialiteit: flinterdun gesneden plakken, en dan niet alleen van ossenhaas of andere stukken vlees, maar van álles waar je een lekkere carpaccio van kunt maken. Kom zo snel mogelijk kijken en proeven bij Car Paccio.