Foodtruck Car Paccio is een droom van ons, Bart en Jenneke. Wij kennen elkaar van de Hoge Hotelschool en hebben beiden in de horeca onze sporen verdiend. Bart vooral als marketing expert, ofschoon hij ook wel glazen heeft staan wassen. Jenneke heeft veel gedaan in de horeca: van werken in koffiebarretjes en héél hard werken in strandtenten, tot bediening in een herensociëteit in Australië, leidinggeven in 5-sterren hotels en zelfs als docent.

Met onze foodtruck volgen wij onze passie: ons eigen bedrijf en vooral ook ons eigen product. In de zomer van 2015 ontstond het idee om een foodtruck te beginnen, en het duurde niet lang voordat we besloten om datgene te gaan doen waar ons hart ligt. En dan gaat het snel! Vanaf maart 2016 zijn wij present op festivals, op bruiloften en andere feesten, en misschien ook zomaar een keer bij jou op de markt.

En waarom carpaccio? Dat is het lievelingsgerecht van Jenneke. Bovendien is carpaccio internationaal een bekend gerecht.

Car Paccio staat voor PUUR, pure smaken en weten waar het product vandaan komt; maar ook voor ‘no nonsens’. Kunnen zijn wie je bent.
Car Paccio staat voor SMAAK, een beleving. Het moment van de eerste hap waarbij alle smaken samenkomen en een verlangen ontstaat: ik wil meer!
Car Paccio staat voor GASTVRIJHEID, een glimlach, een gesprek, net dat beetje extra. Het gevoel van verwennerij, in de watten worden gelegd.

Onze missie is dan ook om van onze passie ons werk te maken. Dit willen wij bereiken door hard te werken, vakmanschap, gastvrijheid en natuurlijk een onderscheidend concept.