OVER CAR PACCIO

Car Paccio, Foodtruck & Catering is een droom van mij (Jenneke). En stiekem ook een beetje van mijn man (Bart). Mijn man en ik kennen elkaar van de Hoge Hotelschool en hebben beiden in de horeca onze sporen verdiend. Ik heb veel gedaan in de horeca: van werken in koffiebarretjes en héél hard werken in strandtenten, tot bediening in een herensociëteit in Australië, leidinggeven in 5-sterren hotels en zelfs als docent. Bart heeft tijdens de Hotelschool vele bijbaantjes gehad in de horeca, maar is inmiddels uitgegroeid tot een echte Marketing expert. Hij is dan ook Marketing Manager voor een hotelketen. En dus ook mijn sidekick voor Car Paccio.

Met mijn foodtruck volg ik mijn passie: een eigen bedrijf en vooral ook mijn eigen concept. In de zomer van 2015 ontstond het idee om een foodtruck te beginnen, en het duurde niet lang voordat ik datgene ging doen waar mijn hart ligt. En dan gaat het snel!

Vanaf maart 2016 ben ik present op diverse festivals. Begin 2017 heb ik samen met Bart mijn kaart uitgebreid met diverse andere gerechten. En met succes! Naast carpaccio bereid ik nu ook borrelhapjes (Antipasti, Crostini’s en de Paccio plank), maar ook soepen, pasta’s, Italiaanse burgers en desserts. Zo kan ik veel verschillende evenementen voorzien van heerlijke gerechten. En dit heb ik in 2017 ook al mogen doen. Ik heb op bruiloften gestaan, verjaardagen, jubilea, borrels, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, muziekfestivals en misschien binnenkort ook een keer bij jou?

Waar staat Car Paccio voor? Ehm carpaccio.? Ja dat ook! maar wat nog meer..?

Car Paccio staat voor PURE SMAKEN, LIEFDE VOOR HET VAK en KWALITEITSPRODUCTEN

Ik gebruik veel biologische, lokale producten. Het vlees voor de carpaccio bijvoorbeeld, koop ik bij de biologische slagerij De Groene Weg in Rotterdam. Theo Pronk gebruikt alleen vlees van speciale runderen die in weilanden hebben gelopen met bloemen en kruiden. En dit proef je! Ik snijd het vlees vers in de Car met de snijmachine. Het is zo puur van smaak dat je eigenlijk weinig hoeft toe te voegen. Ik heb ook het geluk dat ik vlakbij de Looije kwekerij woon. Hier haal ik de Honingtomaatjes die de dag daarvoor in de kas zijn geplukt. Zo lekker!

Naast heerlijke pure smaken staat Car Paccio ook voor “Liefde voor het vak”. Ik wil samen met mijn team altijd net dat beetje extra geven. Een glimlach, een gesprekje, maar ook zorgen dat alles in de puntjes is verzorgd. Daarom vind ik de kwaliteit van mijn producten, maar ook van het personeel zeer belangrijk. Dat is waar ik voor sta.

Ben je al benieuwd naar welke gerechten ik bereid of wil je meer informatie?

Stuur een mail naar info@car-paccio.nl. Binnenkort volgt de nieuwe menukaart.