Halverwege het seizoen is het weer tijd voor een update!

Het laatste evenement waar ik over heb geblogd was Ciao Tongeren! Een fantastische dag met hele leuke mensen! Nu 3 maanden later kan ik wel concluderen dat dit niet altijd het geval is.. Soms ren en vlieg je voor een evenement om alles geregeld te krijgen en dan.. gaat het keihard regenen. Heel het weekend! Ik kan je zeggen dat ik mijn vertrouwen in de weer apps ook maar heb opgegeven. Nou ben ik wel wat gewend door mijn werkervaring bij strandtenten. Kussentje erop, kussentje eraf en rennen door de regen. Om vervolgens een half uur later weer in de bloedhitte 20 cocktails te serveren. Bij een foodtruck is dat bijna hetzelfde, jasje aan, jasje uit. Bord naar binnen, bord naar buiten.. en dan opeens knallen! Maar wat blijft het heerlijk om die blije gezichten te zien en te werken in een omgeving waar (bijna) iedereen het naar zijn zin heeft. Genieten van de buitenlucht, meestal goede muziek en lekker eten. In één woord fantastisch!

Net als iedere foodtrucker (zoals ik nu begrepen heb) maak je het eerste jaar veel fouten. Klinkt logisch, startersjaar is altijd lastig. Toch hoop je dat het wel meevalt.. maar ehm nee. Het is echt waar! Daarnaast ben ik ook een beetje klunzig. Goh waar zal ik beginnen..

De sleutels kwijt raken waardoor ongeveer 6 mensen heel de bus hebben uitgekamd. Uiteindelijk zijn ze 5 dagen later ergens in het gras gevonden. En hier kwam ik achter door facebook. Lang leve social media! Tegelijkertijd lagen de sleutels van mijn personenauto in de auto en die viel automatisch op slot. De auto moest worden opengebroken door de ANWB. We hebben namelijk een nieuwe auto gekocht. Eentje die de oplegger kan trekken waar de bus opstaat als we verre afstanden rijden. Dat is ook een beginnersfout. Denken dat we overal naar toe kunnen rijden met onze foodtruck. Ja dat kan, maar niet als je ook nog moeder bent van 2 (jonge) zoontjes. Je doet er namelijk 2x zo lang over. Kortom we hebben nu een hele grote auto waarbij ik me een beetje ongemakkelijk voel. Lees: ik heb al een auto geraakt en een paaltje omver gereden. Maar de combinatie met de oplegger en bus is geweldig. Zeker een aanrader! 🙂 En dan heb ik het alleen nog maar over de auto…

Ok genoeg over de klunzigheid…Want hoe gaaf is het als een groepje vrienden in 2 dagen tijd 3 of 4 keer (ben de tel kwijt) langskomt omdat ze onze carpaccio, proeverijtje, broodje.. zo lekker vinden.. En dat we uiteindelijk samen proosten op een fantastische dag! Of dat iemand speciaal omrijdt om mijn broodje carpaccio te halen. Of graag 6 carpaccio’s ‘to go’ meeneemt. Lekker als voorgerecht thuis.. Dat wij mogen deelnemen tijdens een bedrijfsfeest en staan in een super mooie tuin met hele leuke collega’s. En niet te vergeten alle fantastische mensen die bereidt zijn mij te helpen. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen! Dank je wel! 🙂

Ik zeg to be continued…