Steeds meer (muziek) festivals zetten foodtrucks in om een verschillend aanbod te kunnen bieden aan de bezoeker. Vroeger kon je alleen maar kiezen tussen friet, pannenkoeken en hamburgers. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een foodwalhalla met ruime keuze uit verschillende Internationale gerechten. Sushi, Mexicaans, Thais, eigenlijk teveel om op te noemen. Je merkt dat de festivalbezoeker steeds meer op zoek is naar gezond eten. En daar sluit CarPaccio goed op aan.

Tijdens een muziekfestival is het vooral belangrijk, naast een uitstekende kwaliteit, dat ik samen met mijn team een bepaalde snelheid kan maken. Om die reden verkoop ik op een muziekfestival vaak maar één of gerechten. En met succes! Het broodje CarPaccio is vooral de favoriet

Op een foodfestival kan ik verschillende gerechten aanbieden. Afhankelijk van het aanbod van andere foodtrucks. Uiteraard is de carpaccio van bio rund een favoriet, maar wat dacht je van de nieuwe Paccio plank? Een plank met verschillende crostini’s, piadine’s en antipasti. Uitstekend voor tijdens de borrel. Of verse pasta?

Benieuwd of de Car of de nieuwe BarPaccio beschikbaar is voor jouw festival?

Mail naar info@car-paccio.nl of bel 06-46084171

Op welke festivals heb ik al met de Car gestaan?

Deze diashow vereist JavaScript.