JULLIE GAAN TROUWEN!!

Als klein meisje heb je al gefantaseerd over deze dag. De dag dat alles om jou en je toekomstige man centraal staat. Het fantaseren, maar vooral ook het regelen is nu echt begonnen. Jullie hebben besloten dat het een informele bruiloft wordt. Het liefst buiten in het bos, in een mooi park of juist bij een mooi landgoed waar in de avond ook nog een gedanst kan worden. Jullie willen kwalitatief goed eten en het liefst met een relaxed, festival sfeertje… Dan ineens denk je aan Foodtrucks!

Via verschillende sites (of misschien wel direct) ben je op deze pagina terechtgekomen.

Welkom, leuk dat je er bent!

Wat kan ik samen met mijn team verzorgen tijdens jullie bruiloft? Meer dan je denkt!

Mijn specialiteit is dungesneden, biologische rundermuis geserveerd met rucola, Grana Padano, een notenmix en truffel of pestomayonaise. Ik snijd het vlees vers in de foodtruck. Voor mijn carpaccio gebruik ik vlees van speciale runderen die ik inkoop bij de biologische slagerij De Groene Weg in Rotterdam. Dit betekent dat het vlees gegarandeerd biologisch is, afkomstig van runderen die zoveel mogelijk buiten hebben gelopen, in weilanden met bloemen en kruiden. Naast verschillende carpaccio’s bereid ik ook andere gerechten vanuit de foodtruck. Zoals diverse borrelhapjes, pasta’s, Italiaanse burger, salades en dessert. Op de menukaart staan de verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen.

OP DIT MOMENT BEN IK DRUK BEZIG MET EEN NIEUWE KAART

Wat biedt Car Paccio:

  • Een Peugeot J7 als foodtruck met een romantische, exclusieve uitstraling
  • Pure smaken
  • Biologische kwaliteitsproducten
  • Een glimlach, een gesprekje, maar ook zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.
  • Flexibel en mobiel inzetbaar.

Ben je (of zijn jullie ) al meteen enthousiast of heb je nog vragen? Laat het weten en ik stuur een offerte op maat. Stuur een mailtje naar info@car-paccio.nl of bel (Jenneke) 06-46084171